Nu mai este un mister faptul că se câștigă bine ca programator, chiar și în România. Astfel ca în ultimii ani tot mai mulți oameni sunt interesați să se educe în domeniu și să facă tranziția către IT sau chiar software development.

Poate ce o să-ți spun acum o să te surprindă, dar nu ai nevoie să faci o facultate în domeniu pentru a lucra ca programator.

Toată informația de care ai nevoie pentru a învăța programare este disponibilă gratuit pe internet, pentru toată lumea.

Totuși, fără o formă de organizare sau ajutor, pentru un începător poate fi extrem de greu de navigat toată această informație.

Înțeleg perfect prin ce treci în momentul ăsta, cât de confuz și compleșit poți fi din cauza unei cantități atât de mari de informație complet dezorganizată.

Mi-am folosit experiența de peste 7 ani în industria de software development pentru a pune cap la cap toate informațiile de care ai nevoie pentru a învăța programare și a pătrunde în această industrie extrem de competitivă.

Mai mult de atât, voi face pe cât posibil ca toată lumea să-și permită cursul fără prea mari eforturi, indiferent dacă ești încă la școală, la facultate, sau deja angajat.

Dacă vrei să înveți programare la costul unei ieșiri în oraș cu prietenii, las alegerea în mâinile tale.

Totul în ritmul tău și explicat pe limba ta. Fără costuri ascunse, fără să spargi toate economiile.

Mai sunt și alte surprize care te așteaptă, dar te las să le descoperi pe parcurs. Completează formularul de mai jos și te țin la curent când se apropie lansarea, întrucât nu am încă o dată exactă.

Rămâi pe-aproape.